Представљена опрема српских олимпијаца

Модном ревијом, вечерас је у Музеју југословенке кинотеке приказана олимпијска колекција тима Србије коју ће репрезентативци носити на предстојећим Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.

Како је саопштио Олимпијски комитет Србије, ревију је организовао бренд , а специјали гости на модној писти биле су представнице олимпијског тима, европске шампионке кошаркашице Дајана Бутулија и Тамара Радочај, као и џудиста Александар Кукољ.

Олимпијску колекцију тима Србије креирао је дизајнерски тим од двадесетак људи, укључујући графичке дизајнере и стручњаке за модну индустрију, у консултацији са Олимпијским комитетом Србије.

Читава колекција базирана је на националним мотивима и бојама и састоји се од три линије: парадне униформе за церемонију отварања, опреме за тренинг и опреме за слободно време.

Колекција је употпуњена великим бројем додатака, укључујући патике, наочаре за сунце, капе, торбе и ранчеве.

"У име Олимпијског тима Србије и своје име, желим да захвалим нашем партнеру, бренду , без кога ништа од овога не би било могуће. Њихова подршка, стручност и предан рад резултирали су овом изванредном колекцијом на коју смо веома поносни. Наши олимпијци ће носити опрему врхунског квалитета и дизајна и верујем да ће се у њој сјајно осећати. Свим нашим олимпијцима желим пуно успеха у Рију, а сигуран сам да ће бренд у Бразилу промовисати на најбољи начин, са победничких постоља", рекао је потпредседник Олимпијског комитета Србије Жарко Паспаљ.

Како се наводи, колекција се састоји од 80 женских и 23 мушких комплета за спортисте и тренере. Сваки комплет има 30 комада одеће, три пара обуће и 15 додатака. Колекција се састоји од 74 комбинација боја и дезена, а њене основне боје инспирисане су српском заставом, користећи ватрену црвену, интензивно плаву и чисто белу боју.

Осим Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, бренд ће бити званична опрема српских олимпијаца на Зимским олимпијским играма у Пјонг Чангу 2018. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи