Немачки боксер Штурм пао на допинг тесту

Немачки боксер Феликс Штурм суочава се са одузимањем шампионске титуле у супер средњој категорији у WBA верзији пошто је пао на допинг тесту.

Штурм је у фебруару освојио титулу пошто је одлуком судија победио до тада непораженог Руса Федора Чудинова.

Председник Удружења професионалних боксера Немачке Томас Пец рекао је да је Феликс после меча са Чудиновим, 20. фебруара у Оберхаузену, био позитиван на анаболички стероид станозолол.

Штурм, чије је право име Аднан Ћатић, рекао је да се није допинговао, да је унајмио адвоката и да ће његов Б узорак бити тестиран.

Он је крајем фебруара победио Чудинова након што су двојица судија пресудила у његову корист, а један судија одредио је нерешен исход, а многи навијачи тада су сматрали да је немачки боксер био слабији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи