Удовичић подржао кандидатуру Новог Сада за Европску престоницу младих 2019. године

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је у Новом Саду званичном прердстављању овог града за Европску престоницу младих 2019. године.

Удовичић је, у друштву градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, дао подршку кандидатури Новог Сада за Европску престоницу младих 2019. године.

"Заједнички можемо да урадимо велике ствари. Када се сви ујединимо око једне идеологије, можемо да досегнемо виске цилјеве. Све је кренуло од једне идеје, а то је да се Нови Сад позиционира као престоница младих на европској сцени. Омладина је важан део друштва и треба да постоји општа подршка да се она уклјучи у све аспекте његовог функционисања", рекао је министар Удовичић.

Још једном Нови Сад подноси кандидатуру за Европску престоницу младих, Нови Сад - Омладинска престоница Европе 2019. ОПЕНС2019 има за циљ да подржи младе људе да постану проактивни иницијатори позитивних промена и иновативних идеја у друштву како у граду Новом Саду, тако и на националном, регионалном и интернационалном нивоу.

Иницијатива ОПЕНС2019, састављена је из омладинских и организација за младе са широким спектром деловања и интереса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи