Читај ми!

Бекам помаже Лос Анђелесу да добије Олимпијске игаре

Бивши енглески фудбалски репрезентативац Дејвид Бекам именован је за саветника кандидатуре Лос Анђелеса за домаћина Олимпијских игара 2024. године.

Челници кандидатуре изабрали су бившег капитена Манчестер јунајтеда због његовог искуства и активног учешћа у кандидатури Лондона за Олимпијске игре 2012. године.

Бекам је 2013. године завршио фудбалску каријеру и од тада се углавном бави приватним бизнисом, али највише времена проводи на пословима амбасадора Уницефа.

"Високи челници кандидатуре Лос Анђелеса са га контактирали и Бекам је срећан што може да помогне. Дејвид има много искуства, пошто је радио на кандидатури Лондона, као и на кандидатури Енглеске за домаћина Светског фудбалског првенства 2018. године и логично је питати га за мишљење. Његово учешће ће бити ниског профила, остаће иза сцене за разлику од претходних кампања у којима је био једна од водећих личности, али ће бити веома цењено", рекао је извор из Лос Анђелеса за Мирор.

Бекам (40) је током каријере играо и за Лос Анђелес Галакси у Мејджор лиги, као и за Реал Мадрид, Милан и Пари Сен Жермен. Он је имао једну од кључних улога у победи кандидатуре Лондона за домаћина Олимпијских игара 2012. године. Тадашњи директор кандидатуре Себастијан Коу похвалио је Бекама за све напоре које је уложио за своју земљу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи