Читај ми!

Навијачи Шкендије напали навијаче Будућности, двоје теже повређено

У тучи навијача тетовске Шкендије и подгоричке Будућности, у близини планинског превоја Стража у западној Македонији, повређено је 15 особа, од којих две теже, пренели су македонски медији.

Како се наводи, према информацијама полиције Тетова, два аутобуса, у којима су били навијачи рукометашица подгоричке Будућности, зауставили су навијачи тетовског фудбалског куба Шкендија.

Полиција наводи да су они почели да бацају тврде предмете на црногорске аутобусе, након чега је дошо до кошкања и физичког обрачуна две групе. Део повређених, углавном црногорских држављана, задржан је у гостиварској болници, а две особе које су теже повређене пребачене су у Скопље. У обрачуну две групе оштећени су аутобуси и разбијена стакла.

Како наводе медији, група навијача из Тетова познатих као "балисти" путовали су за Кичево у 10 аутобуса на првенствену утакмицу Шкендије против тима Хоризонт Турново.

Женски рукометни клубови подгоричке "Будућности и скопског Вардара у Скопљу од 17.30 играју утакмицу ЕХФ Лиге шампиона.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи