50. Супербоул - Менинг или Њутон?

По многим параметрима највећи светски спортски догађај на свету, Супербоул, одржава се 50. јубиларни пут у ноћи између недеље и понедељка, а о новом НФЛ шампиону у Санта Клари одлучиваће Денвер Бронкоси и Каролина Пантерси.

Биће то дуел две, по свему приказаном у регуларном делу сезоне, најбоље екипе у лиги, које су на импресиван начин дошле до великог финала.

Бронкоси (скор 12-4) су на путу ка новом Супер Болу победили Питсбург Стилерсе са 23:16 и Њу Ингланд Петриотсе са 20:18, приказавши сјајну, пре свега одбрамбену игру.

Пантерси су пак имали скоро савршену сезону и скор 15-1 у регуларном делу, да би у "постсезони" савладали Сијетл Сихоксе са 31:24 и потом декласирали Аризона Кардиналсе са 49:15.

Биће то и дуел два сјајна квотербека. Пејтона Менинга, који је на самом заласку своје сјајне каријере и Кема Њутона, који је у великом успону. Хоће ли популарни "Шериф" у свом шестом финалу доћи до друге титуле или ће контроверзни Њутон остварити првенац?

Меч у Санта Клари почиње тридесет минута после поноћи по српском времену, а по кладионицама фаворит је Каролина - 1,45 наспрам 2,80.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи