Читај ми!

Фјурију 120 милиона за реванш са Кличком на јахти

Светски боксерски шампион у тешкој категорији Тајсон Фјури рекао је да је шеик из Дубаија понудио 120 милиона долара да се на његовој луксузној јахти одржи реванш меч са Украјинцем Владимиром Кличком.

Фјури и Кличко се још нису договорили о условима око реванша, а британски боксер је рекао да се разматра пет локација.

Фјури је прошлог новембра у Диселдорфу победио Кличка једногласном одлуком судија и преузео шампионске титуле у верзијама WВА, WВО и IBF. Кличко је после меча одмах затражио реванш, на шта је Фјури пристао.

"Има пет опција, али надам се да нећемо поново боксовати у Немачкој. Пре бих ишао у Абу Даби и Катар. Чак смо преговарали и о јахти. Један шеик из Дубаија рекао је да би желео да се борба организује на његовој јахти пред 120 људи. Није желео да се меч преноси, већ је рекао да би могао да прода 120 улазница, а свака карта би коштала милион долара", рекао је Фјури за Дејли телеграф.

"Он је желео ексклузивну борбу за титулу светског шампиона у тешкој категорији без телевизијских станица, са само 120 присутних. Није рекао колико бих ја добио новца, али вероватно бих добио већи део, па сам пристао. Мислим да то сада више није могуће, али то би била епска прича. То показује да је ово највећа награда у боксу, људи желе да се повежу са светским шампионом у тешкој категорији", додао је 27-годишњи боксер.

Британац је до сада непоражен у 25 мечева, од којих је 18 победио нокаутом. Кличко је у 68 мечева остварио 64 победе, од којих 53 нокаутом, а претрпео је четири пораза.

"Имате мене, новајлију, који је узео све његове шампионске појасеве и људи желе да виде да ли Кличко може да се искупи у реваншу. Где год да буде, биће ми драго да одем", рекао је Фјури.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи