Ново рухо српских олимпијаца

Генерали секретар Олимпијског комитета Србије (ОКС) Ђорђе Вишацки изјавио је да ће, после потписивања уговора са компанијом ОТЦФ, српски спортисти на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру носити опрему врхунског квалитета.

ОКС и компанија ОТЦФ потписали су у Београду уговор о партнерству којим је та пољска компанија постала званични произвођач опреме Олимпијског тима Србије за Игре у Рио де Жанеиру 2016. године и Зимске олимпијске игре у Пјонг Чангу 2018. године.

"У Рију ће олимпијци Србије носити опрему вхунског квалитета, што они наравно и заслужују, а сигуран сам да ће на најбољи начин и са победничких постоља промовисати бренд 4Ф у Бразилу. Радује нас чињеница да су одлучили да постану део спонзорског пула који стоји иза ОКС. Такође, драго ми је што ће олимпијска колекција бити доступна и свим грађанима Србије", рекао је Вишацки.

Генерални директор ОТЦФ Игор Клаја рекао је да та компанија више од 12 година подржава професионалне и аматерске спортисте.

"Овај уговор представља почетак дугорочне сарадње са ОКС. Хтео бих да захвалим на поверењу и да обећам да ћемо дати све од себе да српски спортисти буду задовољни квалитетом и дизајном олимпијске колекције на којој радимо. Верујем да ће спортисти Србије постићи сјајне резултате у Рију, а цео 4Ф тим им држи песнице да освоје што већи број медаља", рекао је Клаја.

Новом опремом задовољна је олимпијска шампионка у таеквонду Милица Мандић.

"Први осећај је веома добар. Нама спортистима је важно да опрема буде пријатна и удобна, а могу да кажем да сви једва чекамо да видимо олимпијску колекцију", рекла је она.

Олимпијска колекција коју ће српски спортисти носити у Рио де Жаниеру биће представљена у мају на модној ревији у Београду. Колекција ће бити у бојама заставе, са обележјима олимпијског тима Србије.

Након ревије, компанија ОТЦФ ће отворити и неколико радњи, па ће после дужег времена грађани Србије бити у прилици да купе тренерке, мајице и патике које ће српски спортисти носити на Олимпијским играма.

Уз олимпијску колекцију за тим Србије, 4Ф креира и олимпијске колекције за тимове Пољске и Летоније.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи