Читај ми!

Спортска будућност Србије: Никола Јакшић, ватерполиста

Пре него што је овог лета у Казању са А репрезентацијом Србије поста светски шампион, Никола Јакшић освајао је трофеје и у јуниорској селекцији: 2012. на Светском првенству у Перту у Аустралији освојена је бронза, као и годину дана касније, у Мађарској, такође на првенству света. Те, 2013. године, јуниори су постали вицешампиони Европе на Малти, а наредне, у Грузији су освојили титулу првака Старог континента.

Члан сениорског тима Никола Јакшић постао је ове године, а прво велико такмичење у ком је достојно заменио суспендованог Николу Рађена, било је учешће у Супер финалу светске лиге. Освајање пехара и норме за Олимпијске игре у Рију идуће године, били су увод у тријумф на Првенству света.

Аутор емисије: Бојана Шумоња

Редитељ: Предраг Синђелић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи