Фјури после нове године одговара владајућем телу британског бокса

Одбор за контролу британског бокса (БББЦ) позвао је данас новог шампиона тешке категорије Тајсона Фјурија на саслушање поводом контроверзних изјава о женама и гејевима.

БББЦ се састао у среду да расправља о овом случају, а генерални секретар тог тела Роберт Смит рекао је да је Фјури званично позван да дође после нове године.

Фјуријеве изјаве о хомосексуалцима и абортусу је истраживала и полиција. Оне су изречене пре него што је овај боксер 28. новембра на поене победио Владимира Кличка, а онда су поновљене и после борбе.

Овај 27-годишњи боксер остао је при својим изјавама и после оштре осуде јавности, рекавши да је погрешно схваћен.

"Не мрзим никога. Немам непријатеља. Не мрзим ниједну расу, боју, веру, генерацију, никога", рекао је данас Фјури у интервјуу за телевизију Скај.

Британска полиција објавила је данас да неће предузимати више ништа против Фјурија.

"Околности у којима су ови коментари изречени наводе на то да није направљено кривично дело, тако да ова ствар неће више бити истраживана", наводи се у саопштењу полиције Манчестера.

Фјури је говорио да је женама место "у кухињи" и "на леђима", као и да је легализација хомосексуалности један од предуслова за смак света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи