Звезда победила Партизан након скоро седам година

Хокејаши Црвене звезде победили су у Београду Партизан са 7:4 (0:2, 2:2, 5:0) у утакмици домаћег првенства. Ово је прва победа црвено-белих над „вечитим" ривалом после нешто мање од седам година.

Звезда је победила после великог преокрета у последњој трећини, у којој је у првих 10 минута четири пута савладала голмана Партизана Милана Луковића, па је заостатак од два гола после два периода игре преокренула у предност од два поготка.

Шампион Србије до краја није успео да надокнади заостатак па је Звезда пред око 500 гледалаца у леденој дворани Пионир забележила прву победу над црно-белима после више од шест и по година.

На голу Црвене звезде био је Петар Степановић, који је уписао чак 39 одбрана и зауставио све покушаје Партизанових хокејаша да у последњем периоду ухвате прикључак. На другој страни, Милан Луковић имао је 15 одбрана.

Некадашњи хокејаш Партизана и репрезентативац Србије Павел Поправка био је најефикаснији у Звезди са три гола, док су по два поготка постигли руски интернационалац Дмитриј Маркелов и Роберт Сабадош.

Голове за Партизан постигли су Алексеј Коршиков, Марко Бркушанин, Марко Миловановић и Ненад Раковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи