Читај ми!

Клинци Партизана и Руси владали ледом

У Београду је у недељу је завршен "Први интернационални меморијални турнир Мирко Холбус", на коме су наступили мали хокејаши и хокејашице из Србије, Русије, Словеније, Бугарске и БиХ. Преко 200 малишана који су се током два дана надметали и дружили на леденој плочи дворане "Пионир", приказало је завидну хокејашку вештину.

Најбољи тим у категорији до 9 година био је Партизан, чији су малишани убедљиво освојили турнир.

Друго место заузела је селекција девојчица из домаћих клубова, а трећи су били гости из Бугарске - софијска Славија. У категорији до 11 година победио је руски Олимп из Обнинска, други је био Партизан, док је треће место заузела Црвена звезда.

Меморијални турнир Мирко Холбус, организовао је ХК Партизан у знак сећања на свог дугогодишњег играча и председника Клуба, који је наступао и за репрезентацију Југославије на Олимпијским играма у Инсбруку 1964. и Светском шампионату 1961. године.

Црно-бели планирају да овај догађај постане традиционалан и да сваког октобра у Београду окупљају мале хокејаше из Србије и иностранства, који на најлепши начин промовишу овај атрактивни спорт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи