Улетиш на терен, добијеш медаљу светског шампиона!

Рагбисти Новог Зеланда постали су прва репрезентација која је освојила титулу првака света три пута. „Ол Блекси" су и први тим који је одбранио трофеј у историји, савладавши велике ривале Аустралијанце са 34:17 (16:3). Након што су примили пехар и медаље, на травнатом терену чувеног лондонског Твикенама, догодила се веома занимљива ситуација...

Дечак се пробио са трибина међу своје идоле. Наравно, за њим је похитао редар који се брже-боље хтео да га избаци са терена.

У одбрану дечака стао је Сони Бил Вилијамс, који је дечаку, након загрљаја, предао своју златну медаљу, а затим га отпратио до трибина.

"Клинац који има такву вољу и који тако ризикује, заслужује медаљу. Уживај брате", написао је Вилијамс на Твитеру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи