Читај ми!

Вучелић: Нећу погнути главу иако мач виси изнад

Милорад Вучелић је данас изабран за председника ЈСД Партизан, а том приликом се захвалио Скупштини на поверењу и што му је указала тако велику част, посебно издвојивши свог претходника Душка Вујошевића.

"Бићу достојанствен и нећу погнути главу, иако мач виси изнад. Одајем велико признање Вујошевићу, да кажем да је један од најбољих тренера у историји наше породице. Имаће увек своје место у Партизану, он је жива легенда", рекао је Вучелић.

Према његовим речима, против Партизана се води кампања.

"То је срамота и брука оних који то раде, али издржаћемо. У свом животу нисам видео то, у кампању се укључују разни свештеници и ђаволи који немају везе са православном црквом", поручио је он.

Вучелић је на данашњој седници Скупштине изабран на предлог доскорашњег председника и некадашњег тренера КК Партизан Душка Вујошевића.

Нови потпредседници су Ненад Голијанин и Андреа Арсовић, док ће још два потпредседника накнадно бити изабрана.

У новом управном одбору биће: Милош Вазура, Зоран Поповић, Војислав Недић, Ненад Голијанин, Мирослав Недић, Млађан Шилобад, Александар Шоштар, Велимир Марјановић, Александар Благојевић, Борко Драшковић и Душко Јовановић.

На седници су присуствовала 93 члана из 21 клуба, што је било довољно за кворум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи