Читај ми!

Стјепановић најбржи у три трке

Најбољи српски пливач Велимир Стјепановић освојио је, последњег дана митинга у Дубаију "Хамилтон акватикс опен" у малим базенима, три прва места и потврдио да се налази у врхунској форми. Он је тријумфовао на 100 м краул, 200 м краул и 100 м мешовито.

Стјепановић је на 100 метара краул остварио време 48:92, на дупло дружој деоници 1:46.98, док је на 100 метара мешовито био најбржи са 56.23. У дисциплини 100 метара краул друго место освојио је Иван Ленђер (50.78), док је трећи био Стефан Шорак (52.34).

"Задовољан сам резултатима. Задржао сам концентрацију и другог дана, и у базену одрадио све оно за шта сам се спремао на тренинзима. Имао сам бржа времена него првог дана, технички сам био бољи. Срећан сам како због себе, тако и због својих земљака. Сад следи одмор и припреме за Светски куп у Дубаију", рекао је Стјепановић Танјугу.

Стјепановић је претходно, у петак, такође освојио три прва места, на 200 метара мешовито (2:02.97), 200 метара лептир (1:59.79) и 400 метара краул (3:49.22).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи