Читај ми!

Браћа Кајдочи освојили четири медаље на ЕП

Млади српски дизачи тегова браћа Тамаш и Тивадар Кајдочи освојили су четири медаље на шампионату Европе за такмичаре до 23 године у Литванији.

Тамаш, који има само 18 година, освојио је сребрну медаљу у избачају, а бронзане у трзају и биатлону, док је 22-годишњи Тивадар освојио бронзу у избачају.

Браћа Кајдочи чланови су Спартака из Суботице, а њихов тренер Стипан Верт уједно је и селектор репрезентације.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је Тамашу и Тивадару Кајдочију освајање четири медаље.

"Српски спортисти постигли су историјски успех на Европском првенству у дизању тегова за јуниоре и младе сениоре. Четири медаље су огроман успех и много обећавају. Управо су они младе наде овог олимпијског спорта. Тек вам сада предстоји тешка борба, велики труд и рад како бисте још више напредовали, али ја верујем у вас и не сумњам да ћете нас у будућности још много пута обрадовати. Свака част момци", навео је Удовичић.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи