Читај ми!

Жереми Менез почео тренинге

Менез почео да тренира, неизвестан повратак на терен. Јовановска поражена на старту. Крајиновић без титуле у Риму. Адвокат напустио Сандерленд. Боатенг: "Срећан сам због повратка у Милан." Без победника у дербију Вероне и Кјева.

15.00 - Српски тенисер Филип Крајиновић није успео да освоји титулу на челинџеру у Риму, пошто је у финалу изгубио од Федерика Делбониса из Аргентине са 2:1, по сетовима 1:6, 6:3, 6:4.

Крајиновић је добио први сет, али је у наставку меча препустио инцијативу боље рангираном противнку, који је у Риму био постављен за првог носиоца.

Турнир у Италији игран је за наградни фонд од 42.500 евра.

14.00 - Српска теисерка Бојана Јовановски изгубила је данас од Каролине Вознијацки из Данске са 6:2, 6:4 у првом колу WТА турнира у Пекингу. Јовановска је у главни жреб дошла из квалификација, али није успела да настави серију добрих играра против 11. играчице на свету.

На такмичењу у Кини учествује Ана Ивановић, која се у другом колу састаје са Американком Венус Вилијамс, док се Јелена Јанковић на старту састаје са Доминком Цибулковом из Словачке.

Турнир у Пекингу игра се за наградни фонд од 4.749.040 долара.

13.00 - Бивши селектор фудбалске репрезентације Србије Дик Адвокат напустио је клупу Сандерленда.
Адвокат је менаџер Сандерленда постао у марту и са "црним мачкама" изборио је опстанак у лиги.
Екипа се тренутно налази на 19. месту на табели са само три освојена бода.

"Донео сам одлуку после осам утакмица, јер сматрам да је екипи потребно време да преокрене ствари", рекао је 68-годишњи Холанђанин.

Адвокат је током дугогодишње каријере водио велики број клубова међу којима су Зенит, ПСВ, Ренџерс, АЗ Алкмар и Борусија Менхенгладбах. Осим Србије, био је и селектор Холандије, Русије и Јужне Кореје.

12.00 - Дефанзивац Јувентуса Стефан Лихтштајнер, који је пре два дана успешно оперисан због проблема са дисањем, захвалио је навијачима на подршци коју је имао током тешких тренутака. Лихштајнер се током утакмице са Фрозинонеом, 23. септембра, пожалио на проблеме са дисањем, а клуб из Торина потврдио је да је фудбалер оперисан услед проблема проузрокованог бенигном срчаном аритмијом.

Операција је добро прошла. Хвала од срца свим навијачима и љубитељима фудбала на подршци. Посебно хвала мојим саиграчима, медицинском особљу и свима у Јувентусу на невероватној подршци. Даћу све од себе да се у што краћем року вратим у форму и на терен, написао је швајцарски репрезентативац на друштвеним мрежама.

Швајцарац је 2011. године из Лација стигао у Јувентус и до сада је за "стару даму" уписао 119 наступа уз постигнутих 11 голова. Са Јувентусом има освојене четири титуле шампиона, Куп и три Суперкупа Италије. 

10.30 - Фудбалер Милана Жереми Менез почео је да тренира са екипом, али још није познато када ће се вратити на терен, преноси Коријере дело спорт. Менез је у августу оперисао леђа и требало је да одсуствује месец дана, али су се проблеми са дискус хернијом наставили.

Исти лист наводи да би 28-годишњи француски репрезентативац могао поново да оде на операцију. Менез је прошле године дошао у Милан из Пари Сен Жермена, а током каријере играо је за Рому, Монако и Сошо. За репрезентацију Француске одиграо је 24 утакмице и постигао два гола.

10.00 - Фудбалер из Гане Кевин Принс Боатенг рекао је да се у Милану осећа као код куће и да је пресрећан јер има прилику да тренира са бившим клубом. Шалке је у мају раскинуо уговор са Боатенгом, који ће до краја године радити са екипом Синише Михајловића.

Срећан сам што имам прилику да тренирам. Миланело је мој дом. Волим да будем овде и Милан је тим мога срца. Затражио сам услугу и мали сан ми се остварио, рекао је Боатенг за Скај спорт.

Везиста из Гане наступао је за "росо-нере" од 2010. до 2013. године, са којима је освојио титулу Серије А и Суперкуп Италије.
Током каријере играо је за Херту, Тотенхем, Борусију из Дортмунда, Портсмаут и Ђенову. За репрезентацију Гане дебитовао је 2010. године,  до сада је одиграо 15 мечева и постигао два гола.

08.00 - Фудбалери Кјева и Вероне ремизирали су 1:1 (0:0) у градском дербију и утакмици 7. кола италијанске Серије А. Верону су четири минута делила од прве победе ове сезоне, али је највећи ривал задао болан ударац голом Лукаса Кастра.

Екипа Андрее Мандролинија је претходно повела преко Ероса Писана, али није имала снаге да сачува вођство. За Верону, која остаје на месту за испадање, до 80. минута играо је српски интернационалац Бошко Јанковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи