Читај ми!

Штефанеку бронза на СП и виза за Рио

Српски рвач Давор Штефанек освојио је бронзану медаљу на шампионату света у Лас Вегасу. Освајањем ове медаље Штефанек је изборио и визу за Олимпијске игре у Рију наредне године.

Српски рвач Давор Штефанек је у борби за треће место, у категорији до 66 килограма, савладао Алжирца Тарека Бенаису са 4:0.

Прво место и златну медаљу освојио је Немац Франк Штаблер, а сребро Корејац Ру Хам Шу.

Штефанек је на овом првенству бранио титулу шампиона коју је освојио на прошлогодишњем шампионату у Ташкенту.

"Задовољан сам бронзом, ту је и олимпијска норма, због чега смо и дошли на ово такмичење. Не жалим, направио сам кикс против Немца Штаблера у полуфиналу, 'заспао' сам на секунд што је противник искористио и залсужено постао првак света", рекао је Штефанек.

Он је додао да му много значи континуитет освајења медаља на великим такмичењима, посебно пред Олимпијске игре у Рио де Жанеиру.

"Увек може боље, сада је испало овако. Да сам дошао до финала можда бих могао да поновим резултат од прошле године јер сам Корејца победио пре месец дана на турниру у Румунији, али мени ова бронза сија као злато које сам прошле године освојио у Ташкенту", поручио је 29-годишњи рвач.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи