Бициклизам

Чубрић добро ознојио репрезентативце на Копаонику!

Селектор репрезентације Србије Радиша Чубрић, добо је ознојио српске репрезентативце у прва три дана припрема за неколико наредних важних трка у сезони, чија је круна Шампионат света од 24. до 26. септембра у Мендрисију у Швајцарској.

- Одавно нисмо имали теже и дуже тренинге - рекао је Чубрић по повратку у базу српске репрезентације у хотелу Термал у Матарушкој Бањи, чије особље изузетно брине о репрезентативцима. - Прешли смо око 210 километра у једном даху - од Матарушке Бање, прко Врњачке Бање, Гоча, до Бруса одакле смо се, новим путем, преко Криве реке попели на Копаоник до Сребрнца. Повратак је био преко Ушћа...Сви су добро поднели жестоку вожњу, обзиром да смо и дан раније имали случну маршруту од Матарушке Бање до Ушћа, па на Голију и преко Ивањице до наше базе. У преостала два дана неће бити више оваквих тура, радићемо мало на брзини, јер репрезентативце чека Шампионат Србије у критеријумској и брдској вожњи у недељу у Ваљеву...

На припремама су Иван Стевић, (Партизан), Драган Спасић, Александар Дукић и Предраг Прокић (Железничар МБН, Ниш), Александар Миливојевић и Марко Станковић (Металац) док је оправдано био одсутан Нишлија Јован Рајковић.

- Од 6. до 13. септембра нас чека трка „Око Бугарске" у категорији 2.2 на којој ће возити Стевић, Спасић, Дукић и Прокић као и два наша професионалца из италијанског тима „Ћентри дела калцатура" Жолт Дер и Есад Хасановић. На трци „Љубљана - Загреб" 6. септембра возиће Миливојевић, Станковић и Рачић из Металца, Видаковић из апатинског Аса, Омаковић из Партизана, Рајковић из нишког Железничара МБН. Недељу дана пре СП, сви кандидати за Швајцарску стартоваће на трци од 254 км „Праг - Карлове Вари - Праг". За СП сам пријавио петорицу бициклиста, Стевића, Небојшу Јовановића из прашке Спарте, Дера, Хасановића и Спасића. Могу да стартују тројица. За трку до 23 године на СП у Мендрисију имамо само једно место, кандидат је Габор Каса из суботичког Спартака, очекујем ипак, још неколико места после ревизије листа УЦИ 14. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару