Читај ми!

Николићеве честитке освајачима медаља

Председник Србије Томислав Николић честитао је тенисеру Јанку Типсаревићу, атлетичарки Амели Терзић и Кајакашком савезу Србије због успеха, освојених медаља и рекорда које су остварили.

Председник Србије Томислав Николић је у честитки Типсаревићу пожелео да и у будућности буде једнако успешан "на радост своје земље и свих њених грађана" а Терзићевој је поручио да су "у њој наше наде и будућност српске атлетике", саопштила је прес служба председника Србије.

У честитки Кајакашком савезу Србије, председник је навео да су злато Симе Болтића и Марка Драгосављевићева и сребро Владимира Торубарова и Дејана Пајића велики подстрек за све наше спортисте пред почетак Олимпијаде.

Типсаревић је у недељу тријумфовао на АТП турниру Мерцедес куп у Штутгарту савладавши у финалу Аргентинца Хуана Монака са 2:1, Амела Терзић је постигла велики успех освојивши сребрну медаљу на 1.500 метара на јуниорском првенству света у Барселони са новим државним рекордом Србије за сениорке.

Српски кајакаши Болтић и Драгосављевић освојили су такође у недељу златну медаљу у дисциплини к-2 500м на првенству Европе за јуниоре и сениоре до 23 године у португалском граду Монтемор о Вељу док су на истом такмичењу Торубаров и Пајић освојили сребрну медаљу у трцу двоседа на 500 метара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи