Сребро за Драгосављевића

Српски кајакаши заиста су нам дали много разлога за задовољство на управо завршеном првенству Европе за јуниоре и сениоре до 23 године. Марко Драгосављевић последњи је у низу, јер је стигао до сребрне медаље у конкуренцији једноседа у трци на 200 метара. Драгосављевић је до медаље у португласком граду Монтемор о Вељо довеслао у времену 37 секунди и 282 стотинке.

Српски кајакаш Марко Драгосављевић освојио је сребрну медаљу у трци једноседа на 200 метара на првенству Европе за јуниоре и сениоре до 23 године.

Драгосављевић је до медаље у португласком граду Монтемор о Вељо довеслао у времену 37 секунди и 282 стотинке.

Победник трке је Мађар Шандор Тотка, док је бронза припала Данцу Ласе Мадсену.

Драгосављевић и Симо Болтић, актуелни прваци Европе, веслали су и у финалу дисциплине спринта к-2 200 метара. Стигли су на циљ четврти, изгубивши бронзану медаљу у фото финишу за две десетине секунде.

Србија завршава првенство Европе у Португалији са билансом од четири медаље, златном и три сребрне, а Монтемор о Вељо остаће упамћен као најуспешнији шампионат на којем су млади српски кајакаши оборили многе рекорде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи