Читај ми!

Решење за олимпијску кућу

Председник Олимпијског комитета Србије Владе Дивац рекао је да је, поред учешћа Србије на Играма у Лондону, један од најважнијих задатака трајно решење питања пословног простора те организације.

"Постојећи простор је одавно престао да задовољава потребе ОКС. У разговору са представницима власти у Београду разматрали смо добијање имовине која је већ у власништву ОКС. Још на почетку мандата обећао сам да ће бити решено питање малих савеза који немају свој смештај. Идеја је да сви буду на једном месту због лакше комуникације", рекао је Дивац на седници скупштине ОКС у Београду.

Дивац је додао да је ОКС у 2011. години уложио много напора како би спортисти имали адекватне припреме за ОИ у Лондону.

"Све активности у прошлој години биле су усмерене ка програму Лондон 2012. Могу да будем задовољан апсолутном подршком чланова скупштине, јер се налазимо у олимпијској години и ближи нам се најважније спортско такмичење", навео је он.

Дивац је подсетио да је до сада пласман на ОИ изборило 62 српских спортиста у 10 спортова.

Чланови скупштине усвојили су данас извештај о раду ОКС у 2011, као и предлог програма рада за ову годину и финансијски план за 2012.

ОКС је, према извештају који је представљен на скупштини, прошле године остварио позитиван финансијски резултат.

Олимпијске игре у Лондону одржаће се од 27. јула до 12. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи