Србија на финалном турниру

Одбојкаши Србије учествоваће на финалном турниру Светске лиге, после победе Бразила над Бугарском (3:2). У аргентинској Кордоби, Србија у групи Е са Бразилом и домаћином турнира.

Одбојкашка репрезентација Србије учествоваће на финалном турниру Светске лиге у аргентинској Кордоби, од 21-25. јула, пошто је Бразил у Варни савладао Бугарску 3:2 (по сетовима 25:21, 24:26, 29:31, 25:22 и 15:12).

"Орлови" ће у Аргентину отпутовати као најбоља другопласирана екипа и играће у групи Е, са репрезентацијама Бразила и домаћина Аргентине. У групи Ф играће Италија, Куба и највероватније Русија.

Да подсетимо, подмлађена екипа Србије остварила је велики резултат, пошто је у конкуренцији Италије, Француске и Кине, забележила девет победа и три пораза, колико и Италија, али је имала два бода мање од "азура" и тако заузела друго место у групи Б.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи