И друга победа у Шефилду

Женска одбојкашка репрезентација Србије савладала је у Шефилду домаћу селекцију Велике Британије са 3:0 (25:19, 25:20, 25:23), у другој утакмици четвртог викенда Европске лиге.

Наше одбојкашице су у суботу у првом мечу победиле истог ривала такође са 3:0.

То је укупно седма победа Србије у групи, уз један пораз. У оквиру петог викенда Европске лиге одбојкашице Србије гостују селекцији Румуније, а утакмице су на програму наредног петка и суботе у Констанци.

Пред око 100 гледалаца у дворани Пондс Форџ, судили су Хуан Понт из Андоре и Јоханес ван дер велден из Холандије.

Велика Британија: Викс (4), Озборн, Лејбурн (8), Тејлор (6), Бертели, Брег, Морган, Бити, Рид (4), ОКонор, Сендел (16), Картер (7).

Србија: Бракочевић (11), Живковић, Крсмановић, Мајсторовић (6), Молнар (12), Весовић, Огњеновић, Вељковић (13), Бјелица (4), Рашић (7), Поповић, Клисура.

Одбојкашице Србије су на убедљив начин оствариле седму победу у групи, па су и теоретски стигле на корак од пласмана на финални турнир Европске лиге, који ће бити одржан 24. и 25. јула у Анкари.

У данашњој утакмици Велика Британија је пружила снажан отпор, али је Србија у завршницама сетова била концентрисанија и остварила очекиван тријумф.

Табела:

1. Бугарска 8 7 1 23:5 15
2. Србија 8 7 1 22:5 15
3. Румунија 10 4 6 13:19 14
4. В.Британија 10 0 10 1:30 10

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи