Припрема за јаче утакмице

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Бранко Ковачевић изјавио је да ће мечеви у Великој Британији бити припрема за наредне јаче утакмице.

Одбојкашице Србије путују у Велику Британију, где ће у Шефилду одиграти мечеве четвртог кола Групе А Евролиге.

"Од овог гостовања очекујемо да забележимо две победе и да подигнемо квалитет игре, због неких тежих утакмица које нам предстоје у наредном периоду", рекао је Ковачевић новинарима у Београду.

Репрезентативка Србије Јована Вешовић сматра да се противнице сигурно неће предати, а да се од њене екипе очекује концентрисана игра и максимална победа.

На сличан начин размишља и Стефана Вељковић која такође очекује победу у Великој Британији.

"Екипа није за потцењивање, јер је јача него прошле године. Од нас се очекује да поправимо неке ствари које раније нису функционисале и да остваримо што бољи резултат. Чекају нас јаке утакмице после Велике Британије и за то се спремамо", рекла је Вељковићева.

Србија ће у Шефилду одиграти прву утакмицу 3. јула, а другу дан касније.

У Групи А Евролиге води Румунија са 12 бодова, Бугарска и Србија имају по 11, а Грчка осам бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи