Друга победа јуниора

Мушка јуниорска одбојкашка репрезентација Србије забележила је другу победу на квалификационом турниру за првенство Европе, који се одржава у Дунајварошу у Мађарској.

У другом колу Д групе нашим млади одбојкаши савладали су селекцију Белгије резултатом 3:2 (29:27, 25:20, 21:25, 18:25, 15:8) после 124 минута игре.

Репрезентације Србије је одлично почела дуел против највећег ривала у борби за прво место и пласман на шампионат Европе. После вођства од 2:0 очекивала се максимална победа нашег тима, али је тада дошло до преокрета.

Белгијанци су успели да добију наредна два сета и да изједначе, али у петом нису могли да се одупру српским одбојкашима.

Репрезентација Србије ће сутра у трећем колу од 17 часова играти против Чешке.

Победник групе квалификоваће се на шампионат Европе, док ће другопласирани и трећепласирани тим ићи у завршну рунду квалификација.

Јуниорско првенство Европе биће одржано од 28. августа до 5. септембра ове године у Белорусији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи