Читај ми!

Колаковић: Момци су извукли ову утакмицу, хвала им на томе

Селетор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић рекао је после победе од 3:2 над Кубом у мечу последње седмице Лиге нација да су његови играчи "извукли" утакмицу и захвалио им на томе и додао да још није све решено око пласмана "орлова" на Олимпијске игре.

Србија је победила Кубу иако је селекција из Централне Америке водила 2:0.

"Врло важна победа. Мислим да су момци извукли ову утакмицу, стварно им захваљујем на томе. Хвала и мојим сарадницима који су били прибрани када смо губили 0:2. Ово је само део посла, чекају нас још три веома важне утакмице", рекао је Колаковић за сајт Одбојкашког савеза Србије.

Колаковић је истакао да је екипа одлично завршила меч с обзиром на то да ј имала лош почетак. 

"Мислим да смо дошли до неке игре која може да нас обрадује пред наредне дуеле. Први следећи је против Турске - веома битан. Имамо дан паузе, што није лоше јер смо играли пет сетова. Мислим да је то једна од кључних утакмица на овом турниру", додао је Колаковић.

Свестан је Колаковић да тежак задатак чека "орлове" и у наставку и да још није решено питање последњег путника на Олимпијске игре.

"Нема лако. Играчи су сад разиграни и мотивација је много већа. Вера у наше способности је много већа. Али, биће тешко. На Олимпијске игре се не иде лако", подвукао је Колаковић.

Не размишља селектор тренутно о дуелима са Пољском и Словенијом који су на програму за викенд.

"Идемо од утакмице до утакмице. И Куба мора већ сутра да игра са Словенијом, наравно да ћемо пратити и њихове резултате, али веома важан нам је окршај са Турском", закључио је Колаковић.

петак, 21. јун 2024.
35° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије