Колаковић: Били смо јако мотивисани и стрпљиви против Канаде

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић каже да је његов тим стрпљивом и храбром игром стигао до победе против Канаде у Лиги нација.

Одбојкаши Србије су јутрос победили у Отави селекцију Канаде резултатом 3:1 у последњој утакмици друге седмице Лиге нација.

Изабраници Игора Колаковића су се вратили у трку за место на Олимпијским играма у Паризу.

"Мислим да смо направили сјајну победу у препуној дворани. Били смо јако мотивисани, јако стрпљиви. Мислим да смо били и храбри када је било најпотребније. Ушли смо опет у меч са дозом мекоће. Међутим, како је меч одмицао, мислим да су ствари посложене како треба", рекао је Колаковић након утакмице.

Нагласио је да Канада има сјајан тим.

"Мислим да је ово врло важна победа и за самопоуздање свих нас и за бодовни салдо. Сада је јасно да ће последњи турнир Лиге нација у Словенији да одлучи ко ће ићи на Олимпијске игре у Паризу", истакао је селектор Србије.

Колаковић је похвалио све одбојкаше Србије.

"Тек смо направили један корак ка ономе што нас интересује, а то је да у ових наредних седам дана, када се вратимо у Београд, мирно тренирамо и да се и ментално и физички спремимо за турнир у Љубљани", рекао је Колаковић.

Утакмице последње седмице Лиге нација, које ће бити одигране од 18. до 23. јуна у Љубљани, одлучиће о томе ко ће изборити пласман на Олимпијске игре. Одбојкаши Србије ће играти против Кубе, Турске, Пољске и Словеније.

четвртак, 20. јун 2024.
33° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије