Читај ми!

Одбојкашице Србије надиграле Бугарску у Лиги нација

Одбојкашице Србије насиграле су селекцију Бугарске са 3:1, по сетовима 19:25, 25:21, 25:17, 25:15 у четвртој утакмици друге седмице Лиге нација у Арлингтону.

Изабранице Ђованија Гвидетија нису најбоље почеле меч против последње селекције на табели Лиге нација па је Бугарска селекција убедљиво освојила први сет.

У наставку одбојкашице Србије се враћају у меч и потпуно преузимају иницијативу за убедљиву победу.

Најефикасније у селекцији Србије биле су Александра Узелац и Ана Бјелица, које су забележиле по 18 поена. У репрезентацији Бугарске најбоља је била Мерелин Николова са 20 поена.

Селекција Србије је тренутно на десетом месту са девет бодова колико има и Холандија која је на 9. месту, а на седмој и осмој позицији су Канада и САД са по 12. бодова.

Овом победом одбојкашице Србије задржале су шансе за пласман у четвртфинале Лиге нација. На завршни турнир ће се пласирати домаћин Тајланд и још седам најуспешнијих селекција.

Финални турнир Лиге нација одиграће се од 20. до 23. јуна у дворани Хуамрак у Бангкоку, у Тајланду. Титулу бране одбојкашице Турске.

Одбојкашице Србије се у понедељак враћају из САД, а у петак ће отпутовати у Фукуоку на турнир треће седмице Лиге нација.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије