Читај ми!

Колаковић: Утучени смо после пораза од Немачке

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић изјавио је да ће његов тим пријатељске мечеве против Аргентине да искористи да би се што боље припремио за утакмице у Канади у оквиру друге седмице Лиге нација.

Одбојкаши Србије су прву седмицу у Лиги нација у Рио де Жанеиру завршили са једном победом и три пораза. Тренутно се налазе у аргентинском Розарију, где ће одиграти два меча са Аргентином.

"Циљ је био да не напуштамо временску зону. Допутовали смо у Розарио на позив аргентинске репрезентације. Овде ћемо одиграти два меча пре одласка у Канаду. Надам се да ћемо имати добре услове за тренинг", рекао је Колаковић, пренео је ОСС.

Србија се после прве седмице Лиге нација налази на 13. месту на табели са три бода. 

"Утучени смо због пораза од Немачке, који нас је прилично удаљио од наших амбиција. Као репрезентација имамо обавезу да овај период у Аргентини одрадимо најбоље што можемо. Желимо да се најбоље могуће припремимо за оно што нам следи у Отави. Свакако ће у првом плану да буде да се што боље уиграмо", навео је селектор Србије.

Одбојкаши Србије ће из Аргентине отпутовати у Отаву где ће од четвртог до деветог јуна одиграти мечеве друге седмице Лиге нација. Ривали Србији у Отави биће Холандија, САД, Аргентина и Канада.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије