Читај ми!

Одбојкаши Србије против Швајцарске почињу наступ на Европском првенству (21.00, РТС2)

Одбојкашка селекција Србије против селекције Швајцарске игра први меч на Европском првенству. Екипа Игора Колаковића прва три меча игра у Перуђи, а онда још два у Анкони, а нада се завршници турнира у Риму. Утакмица са Швајцарцима игра се од 21.00 час, уз директан пренос на Другом програму РТС-а. Кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

Одбојкашка репрезентација Србије почиње наступ на Европском првенству које се одржава у четири државе, а први меч на турниру игра против Швајцарске у Перуђи.

Екипа Игора Колаковића не би требало да има тежи задатак против Швајцараца, иако је отварање шампионата и иако је противник мало познат.

Српски одбојкаши имају квалитет да се укључе у борбе за медаље, али до тада их чека дуг пут и чак пет утакмица у групној фази такмичења, после које ће четири првопласиране наставити са наступима на турниру.

"Орлови" такмичење почињу некомплетни, пошто је Марко Ивовић остао у Београду због стомачног вируса, док је повређен Урош Ковачевић, али се очекује да се у току турнира прикључи саиграчима и заигра за Србију.

Србија ће другу утакмицу одиграти у четвртак, 31. августа против Белгије (18.00), а трећу у петак, 1. септембра против Италије (21.00).

Србија ће у Анкони у понедељак, 4. септембра, играти против Естоније (18.00), а у уторак, 5. септембра против Немачке (21.00).

"Орлови" прве три утакмице играју у Перуђи, два у Анкони, а потом следи селидба у Рим на завршницу турнира.

Србија је на претходном Европском првенству за длаку остала без медаље, поражена је од Пољске у борби за бронзу, док су две године раније "орлови" били шампиони Европе.

Радио-телевизија Србије директно ће преностити утакмице мушкуг тима, а дуел против Швајцарске можете пратити у среду од 21.00 час на Другом програму РТС-а.

Кретање резултата са меча можете пратити на нашем порталу.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво