Јанић: Било нам је веома тешко, екстремно смо уморни

Тренер одбојкаша Партизана Бојан Јанић изјавио је након утакмице са Црвеном звездом да је његова екипа екстремно уморна након пласмана у полуфинале плеј-офа Суперлиге Србије.

Одбојкаши Партизана пласирали су се у полуфинале плеј-офа СЛС пошто су победили Црвену звезду резултатом 3:2 (26:24, 23:25, 25:21, 25:19, 15:7) у мајсторици четвртфинала.

Партизан је победио 2:1 у серији и наставља борбу за титулу, док је Звезда елиминисана, иако је повела на старту четвртфиналне серије.

"Ово је био пакао, неки седми круг. Најискреније честитам мојим момцима на свему што смо преживели и како смо се изборили до краја. Имали смо повреду Данијела Грувеуса који јуче није тренирао и био је неизвестан за мајсторицу. Видело се да се мучио. Међутим, опет тај Мандић, чаробни дечак, хвала му на томе. Најискреније честитке Звезди на игри. Мучили су се целе сезоне, имали проблема са резултатима, али ово што су одиграли на ове три утакмице је њихова најбоља одбојка. Показали су да имају дугачак ростер, ко год је ушао направио је нешто корисно. Било нам је веома тешко, екстремно смо уморни, али зато и веома срећни што идемо даље", изјавио је Јанић.

У полуфиналу екипа Партизана ће се састати са Радничким, који је у четвртфиналу био бољи од екипе Младог радника.

субота, 01. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије