Читај ми!

Ђовани Гвидети: Желим да освојим злато на Олимпијским играма

Нови селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Италијан Ђовани Гвидети изјавио је да му је велика жеља да са нашим националним тимом освоји златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу.

Гвидети је тренер турског Вакифбанка, а на клупи селекције Србије крајем прошле године заменио је сународника Данијелеа Сантарелија, који је преузео репрезентацију Турске.

Истакао је да су пред одбојкашицама Србије три велика такмичења у овој години. Српске одбојкашице ће први тренинг са новим селектором имати 13. фебруара у Београду.

Италијански стручњак је званично данас представљен као нови селектор Србије.

"Веома сам срећан што сам добио шансу да водим Србију. Промене су добре у животу, а тако и у спорту. Ближе се ОИ, а златна медаља је жеља одбојкашица Србије. Променио се систем такмичења и Србија има велике шансе да избори пласман на ОИ", рекао је Гвидети на конференцији за новинаре у Београду.

Гвидети је од 2008. тренер Вакфибанка, с којим је до сада освојио четири титуле на клупском првенству света, пет пута се домогао ЦЕВ Лиге шампиона, седам пута био првак Турске, а освојио и пет трофеја у националном Купу и четири титуле победника Суперкупа те земље.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво