Грбић: Били смо на корак од сна

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић рекао је да је његова екипа дала све од себе на завршном турниру Светске лиге и да му је жао што у данашњој финалној утакмици против Француске то није крунисала златном медаљом.

Одбојкаши Србије нису успели да тријумфују на завршном турниру Светске лиге у Рио де Жанеиру, пошто су у у финалу изгубили од Француске са 0:3 у сетовима.

"Најжалије ми је што нисмо одиграли као што смо играли у последње две утамице, али да нам је неко на почетку рекао да ћемо играти у финалу, сигурно је да бисмо сви потписали. Били смо на корак од сна и жао ми је што то нисмо крунисали златом", рекао је Грбић после утакмице.

"Одиграли смо добар турнир, момци су се трудили, дали све од себе. Многима је ово прво финале, сигуран сам да ће нам ово искуство добро доћи за наредне мечеве", додао је он.

Најбољи блокер турнира Срећко Лисинац рекао је да му је драго због те награде, али да би се лепше осећао да је са екипом освојио злато.

"Можемо бити задовољни другим местом у Светској лиги, потајно смо се надали али реална слика пре турнира није била да се нађемо на постољу. Одиграли смо сјајан турнир, када било најтеже враћали смо се у меч, али то данас није могло. Можда смо истрошени од претходних мечева, али и Французи су имали лакши пут до финалног турнира", рекао је он.

"Драго ми је то сам добио награду, али много бих се лепше осећао да смо освојили злато и отпевали химну испред Американаца и Француза. Надам се да ћемо то успети следеће године", додао је Лисинац.

Репрезентативац Србије Марко Ивовић рекао је да жали што је екипа поразом завршила турнир.

"Дали смо све од себе и трудили се, ово је био успешан турнир. Све ово са селектором Николом Грбићем прве године - задовољан сам. Не могу да будем незадовољан, али остаје жал за изгубљеном утакмицом. Потрудићемо се да освојимо наредно такмичење", рекао је Ивовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару