Читај ми!

Маја Огњеновић: Не можемо да будемо задовољни

Капитен женске одбојкашке репрезентације Србије Маја Огњеновић казала је да екипа не може да буде задовољна поразом од Немачке, али је казала да ће екипа бити боља у наставку сезоне.

"Не можемо да будемо задовољни оним што смо приказали јер то није наша игра. Нисмо били на нивоу на коме смо планирали да будемо. Али, немамо претерано за чиме да жалимо. Овај Гран при смо искористили да би све девојке добиле прилику да играју", рекла је Огњеновићева после утакмице.

Србија је освојила први сет, а на крају је поражена са 3:1.

"Гран при нам није био некако на листи приоритета, односно јесте, али после Светског купа и Европског првенства. Сада ћемо се максимално концентрисати на та два такмичења. Нисмо толико лоше данас играле, ми смо екипа која заслужује да игра финале. Надам се да ћемо своје право лице тек показати", рекла је капитенка репрезентације.

Селектор Зоран Терзић казао је да је Србија одиграла "мало чудну" утакмицу, као и да је био приморан да изведе комбиновани састав.

"Мало чудна утакмица, у смислу да смо играли у измешаној постави, да малтене није било ниједне старије играчице. Неке ситне повреде и умор могу да доведу до горих ствари. Нисмо хтели ништа да ризикујемо и одиграли смо са овом поставом целу утакмицу", рекао је Терзић.

Либеро Сузана Ћебић казала је да екипи сада остаје да се концентрише на Светски куп.

"Нажалост, нисмо успели да се пласирамо на завршни турнир. Имали смо шансу, добро смо почели, а после је дошао пад концентрације. Било је и добрих и лоших ствари, али у сваком случају остаје нам да се окренемо Светском купу и дођемо до најбоље форме јер је то јако важно такмичење, зато што је квалификационо за Олимпијске игре", рекла је Ћебићева.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару