Велики одзив Краљевчана на "Вип бич Мастерсу"

Након успешно започете "Вип Бич Мастерс" сезоне турниром у Великом Градишту, протеклог викенда Краљевчани су имали прилику да помно прате спектакуларне мечеве 29 екипа у мушкој и 24 екипе у женској конкуренцији, што је највећи број пријављених тимова ове сезоне. Легендарни одбојкашки ас Вања Грбић одржао је школицу одбојке на песку за најмлађе.

Чак 53 екипе надметале су се на другом турниру овогодишњег националног првенства у одбојци на песку, док је 530 малишана прошло кроз школу одбојке Вање Грбића.

Узбудљивим мечевима на обали Ибра, победу у женској конкуренцији поново су однеле феноменалне Милена Матић и Марија Милошевић савладавши Нину Шкарић и Александру Алексић са 2:0, (21:17; 21:13). У мечу за треће место, Ивана Исаиловић и Светлана Симић савладале су Горану Мрђан и Теодору Трифуновић са 2:1 (21:23; 21:19; 15:12).

У конкуренцији одбојкаша, Стефан Баста и Лазар Коларић још једном су однели победу у финалу савладавши Марка Галешева и Рашка Јовановића са 2:0 (21:19; 21:15), док су у борби за трећу позицију тријумфовали Мирко Радевић и Ђорђе Клашнић над Немањом Видићем и Миљаном Киковићем резултатом 2:0 (21:13; 21:19).

Традиционално, и током овогодишњег националног првенства у одбојци на песку, компанија "Вип мобајл" и Одбојкашки савез Србије организовали су "Вип Бич Мастерс" школу одбојке за малишане узраста до 14 година у свим градовима домаћинима турнира.

Часове свог омиљеног тренера и потпредседника ОСС, Вање Грбића, похађало је 150 малишана у Великом Градишту, док је број будућих одбојкашица и одбојкаша у Краљеву достигао рекордних 530.

Легендарни репрезентативац и члан одбојкашке "Куће славних", Вања је у суботу посетио "Вип Центар", где је потписивао качкете и фотографисао се са Краљевчанима, позивајући их на спортско дружење на бичволеј теренима.

Након Краљева, бичволеј караван сели се у Бач где ће навијачи моћи да уживају пратећи спектакуларне мечеве од 10. до 12 јула, после чега нас очекују турнири и у Чајетини, Новом Саду, Шапцу, Зрењанину и Сомбору.

Велико финале "Вип Бич Мастерс 2015" - Првенства Србије у одбојци на песку резервисано је за престоницу када ће се тимови надметати за шампионску титулу од 26. до 29. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару