Терзић делимично задовољан

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да је делимично задовољан наступом своје екипе у утакмици против Камеруна на Светском првенству, али да је важно да је остварена победа без већих проблема.

Након очекиване победе над селекцијом Камеруна селектор одбојкашица Србије Зоран Терзић био је "делимично задовољан".

"Циљ је био да одиграмо најбоље могуће, без обзира на квалитет противника. У већем делу утакмице смо играли довољно добро и не можемо да будемо незадовољни, осим у последњем сету када је дошло до пада. Нешто је било успешно, а нешто не баш, али најважније је да смо прошли утакмицу без већих проблема, повреда или нечег другог", рекао је Терзић.

Одбојкашице Србије победиле су данас у Трсту селекцију Камеруна са 3:0 у сетовима (25:17, 25:13, 26:24), у утакмици трећег кола Групе Б на Светском првенству и оствариле трећу победу.

Утакмица је трајала 79 минута, најефикаснија у екипи Србије била је Јована Бракочевић са 17 поена, а три мање постигла је Стефана Вељковић.

"Увек је проблем припремити утакмице против оваквих ривала, сви су свесни да је разлика у квалитету велика и то се одражава на терену. Неки пут одиграмо приближно нашим најбољим могућностма, неки пут не, а играчице морају да схвате да није битно само победити овакве утакмице него и остати у правом ритму за наредне, са те стране можемо делимично да будемо задовољни", рекао је Терзић.

Сутра је слободан дан на Светском првенству у Италији, а репрезентација Србије у суботу од 17 часова игра против Канаде. У недељу је на програму утакмица са Бразилом, која ће највероватније одлучити о првом месту у Групи Б.

"Са Канадом ће бити другачија утакмица, јер је то много озбиљнији противник. Морамо да уложимо више труда да бисмо победили. У недељу играмо са Бразилом и против Канаде је потребно да одиграмо на вишем нивоу, како бисмо спремно ушли у дуел са Бразилом, који много тога одлучује", закључио је Терзић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару