Читај ми!

Колаковић: Добром одбраном до победе

Србија је убедљиво савладала Италију са 3:0, а селектор Игор Колаковић сматра је добра игра у одбрани његових играча била пресудан фактор у победи.

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић оценио је да је добра игра у одбрани његових играча била пресудан фактор у победи против Италије.

"Утакмица је била изузетно тврда у свим сетовима. Играли смо са одређеном предношћу, али се она топила у одређеним периодима меча. Играли смо сјајну одбрану уз недостатак доброг сервиса. Ипак, када одиграмо овако добру одбрану онда може и слабији сервис да буде", рекао је Колаковић, а преноси Одбојкашки савез Србије. "Требаће нам и квалитетан сервис у наредним мечевима", додао је он.

Србија је у Лођу у првој утакмици Групе Е друге фазе Светског првенства у Пољској победила Италију са 3:0.

"Имали смо мали пад у другом сету, али успели смо да се вратимо и заслужено смо добили тај период игре, којим смо преломили меч. Није им недостајао Зајцев, јер је Лука Ветори добро играо. Ми смо зауставили све њихове нападаче добром блок-одбраном. Радује нас све боља игра из меча у меч. Веома важна три бода", рекао је средњи блокер селекције Србије Марко Подрашчанин.

Селектор Србије Колаковић оценио је да његове изабранике против САД у наредном колу шампионата очекује тежак меч.

"Имамо лоше искуство са САД из Светске лиге. Добили су нас у три од четири меча. Ипак, мислим да су сву мечеви, сем првог код њих у САД, били неизвесни. Биће тешко, као и против Италије и Аргентине. Искрено се надам неизвесном сусрету до краја", рекао је Колаковић.

Србија ће се у четвртак од 16.40 у другом мечу Групе Е друге фазе СП састати са САД. Изабраници Игора Колаковића у Групи Е тренутно заузимају друго место са девет бодова, колико има и Пољска, али и утакмицу мање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару