Србија уз пуно мука победила Камерун

Србија - Камерун 3:1 (крај). Одбојкаши Србије забележили су нову победу на Светском првенству, пошто су уз пуно проблема победили селекцију Камеруна са 3:1 (25:21, 24:26, 29:27 и 25:17) у сетовима.

Много теже него што је ико могао да претпостави, одбојакши Србије победили су Камерун са 3:1, у мечу петог кола групе А Светског првенства у Пољској.

Први сет наши играчи су добили са 25:21 уз солидну игру и сигуран пријем.

Међутим, у дригом сет почињу проблеми за играче селектора Колаковића. Грешке и у нападу и у одбрану уз много бољу игру Камерунаца, доводе до изједначења у сетовима (било је 24:26).

Трећи сет донео је велику борбу два тима, Камерунци су наставили са игром из другог сета али су и наши момци за нијансу подигли ниво игре. Резултат тога био је неизвестан финиш сета, који су некако наши одбојкаши решили у своју корист са 29:27.

Четврти сет донео је оно што су сви очекивали пре почетка сусрета - убедљиву, лаку и сигурну игру Србије, која га осваја са 25:17 и побеђује са 3:1.

Овако је текао меч: 

22.36 - Крај меча, Србија је победила Камерун са 3:1 у сетовима. Последњи сет српски одбојкаши добили су најубедљивијим резултатом - 25:17. У том делу наши момци су одиграли много озбиљније и ангажованије, док су Камерунци видно пали након неизвсног претходног сета.

22.10 -  После велике борбе у трећем сету, у којем су Камерунци имали неколико веома добрих прилика и две сет лопте, Србија ипак преокреће и осваја тај део игре са 29:27.

21.28 - Камерун осваја други сет - 24:26! Опуштена и прилично безвољна игра наше слекције отворила је шансу Камерунцима, што су они и искористили да дођу до изједначења у сетовима - 1:1.

20.55 - Сигурном игром, уз добар пријем и разноврстан напада, репрезентација Србије освојила је први сет против Камеруна са 25:21.

20.25 - Почео је меч Србија - Камерун, први сервис имаће наши момци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару