Читај ми!

Станковић, само победа!

Пред нашим одбојкашима је меч четвртог кола А групе на Светском првенству у Пољској. Противник је Венецуела, селекција која је сигурно слабија од наше екипе и вероватно неће наставити такмичење. Ипак, капитен Станковић позива на опрез и максимално ангажовање како би се меч одиграо у правом ретму и стогло до новог тријуфа. Меч се игра у суботу од 16.30 часова, директан пренос је на нашем Првом програму.

Капитен одбојкашке репрезентације Србије Драган Станковић рекао је да се нада да је његова екипа извукла поуке из меча против Аустралије и да ће наредна два меча на Светском првенству одиграти много боље.

"Преостају нам два меча против екипа (Венецуела и Камерун) које вероватно неће наставити такмичење даље, али морамо одиграти максимално и забележити две победе", рекао је Станковић.

Одбојкашка репрезентација Србије у суботу игра против Венецуеле, утакмицу четвртог кола Групе А на Светском првенству у Пољској. Србија је у досадашњем делу шампионата света изгубила од Пољске, а савладала је Аргентину и Аустралију.

"После прве утакмице и стартног пораза, који је био болан, успели смо да не тако сјајном игром да сакупимо шест поена и надам се да ћемо са тих шест отићи у наредну фазу. Утакмица против Аргентине је била прекретница за ову екипу, успели смо да се изборимо са много ствари које су утицале на нас. Јуче против Аустралије доста грешка, што у нападу, што у сервису, али смо имали среће и победили", рекао је Станковић.

Станковић се сложио са констатацијом новинара да екипи недостаје енергије на терену.
"Енергије недеостаје не мало, него доста. Из неког мог искуства, оно што могу да закључим, играли смо против Аустралије која није у нашем рејтингу, у такве утакмице улазимо са неком дозом подцењивања и једва чекамо да се заврши, што нам се овог пута није обило о главу, али можда хоће неког наредног пута...", рекао је Станковић.

Србију поред меча с Венцуелом очекује и дуел са Камеруном.
"Две наредне утакмице играмо против екипа које нису у неком одбојкашком врху и биће занимљиво видети како ће наша екипа одиграти те утакмице што се тиче односа према противнику. Надам се да смо из утакмице против Аустралије извикли поуке и да ћемо много боље одиграти наредне две утакмице", навео је Станковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару