Историјски тријумф за црно-беле

Одбојкашице Партизан Визуре савладале Црвену звезду са 3:0 (25:23, 25:22, 25:10) и освојиле премијерно издање Супер купа Србије. Ово је за нас први корак, поручује тренер Закоч, док његове одбојкашице обећавају поход на што ише трофеја.

Одбојкашице Партизан Визуре освојиле су премијерно издање Супер купа Србије, пошто су у хали Шумице убедљиво победиле Црвену звезду са 3:0 у сетовима (25:23, 25:22, 25:10).

Тренер одбојкашица Партизан Визуре Дарко Закоч рекао је да је његова екипа играла добро када је било најпотребније и да је заслужено освојила Супер куп Србије. 

"Играли смо добро када је било најпотребније, у кључним тренуцима смо били прецизнији и тачнији, без техничких грешака. Заслужено смо славили и освојили трофеј. Направили смо добар тим. Ово је за нас први корак, трофеј је леп, први пут у историји, али ништа дефинитвно... Биће сијасет оваквих мечева ове сезоне", рекао је Закоч новинарима после утакмице, који се притом захвалио навијачима на великој подршци.

Капитен Партизан Визуре Бјанка Буша признала је да није очекивала тако убедљив тријумф у борби за пехар, а Маја Савић је истакла да у овој сезони Партизан Визура иде на што више трофеја.

Са друге стране, тренер Црвене звезде Ратко Павличевић каже да је пораз очекиван, с озбиром на игру коју је његова екипа приказала.

"Очекиван пораз с обзиром како смо играли. Можда први сет, остало није било на нашем нивоу, то је за анализу. Први је меч у сезони, није страшно, али морамо да се позабавимо нашом психом, пре свега", рекао је Павличевић.

Одбојкашица Звезде Мина Поповић каже да очекује боље утакмице у наставку сезоне, и честитала противнику који је био бољи.

"Одиграле су боље, ми нисмо биле на потребном нивоу. Ово је једна од припремних утакмица и када буде требало бићемо у пуној форми и све ће то много боље изгледати", казала је Мина Поповић.

Звезда је прошле сезоне освојила српско првенство, док су одбојкашице Визуре тријумфовале у Купу. Визура се потом спојила са Партизаном.

У мушкој конкуренцији Супер куп ће се играти у четвртак, 17. октобра, а састаће се Црвена звезда и Раднички из Крагујевца.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару