Читај ми!

Терзић: Свежи у четвртфинале ЕП

Селектор Зоран Терзић рекао је после пласмана женске одбојкашке репрезентације Србије у четвртфинале Европског првенства да ће његова екипа искористити неколико дана паузе како би свежа дочекала наредног противника. Србија ће свој четвртфинални меч играти у среду у Цириху.

Српске одбојкашице су савладале Пољску са 3:1 и тако заузеле прво место на табели Групе Д на Европском првенству у Немачкој и Швајцарској.

"Имамо неколико дана паузе, искорено се надам да ће то утицати на прави начин, да свежи дочекамо четвртфинале и противника", рекао је Терзић.

"Задовољан сам како смо играли, било је ситуација и периода игре када није све функционисало на најбољи могући начин, али је много тога било условљено добром игром Пољске, нисмо освојили ниједан лаган поен. Прва два сета су вероватно два најбоља сета која смо одиграли откако смо дошли на Првенство", рекао је Терзић.

Најефикаснија у утакмици с Пољском, са 24 поена, Јована Бракочевић рекла је да српска селекција напредује из дана у дан.

"После првог пораза, вратиле смо се много јаче. Напредујемо из дана у дан, све смо боље. Пауза ће нам много значити да се припремимо за четвртфинале и наредног противника", рекла је Бракочевићева.

Техничар Маја Огњеновић казала је да је репрезентација Србије "коначно проиграла".

"Играмо много течније, могуће и због тога и што смо биле растерећеније. Против Пољске је задовољство играти, то су увек добре утакмице. Имаћемо два дана паузе, више времена за опоравак и припрему за наставак такмичења", казала је Огњеновићева.

Милена Рашић је рекла да су Пољакиње показале да су озбиљна екипа.

"На Европском првенству није лако играти против било које екипе, Пољакиње су озбиљне противнице. Ово нам много значи због утакмице мање и директног пласмана у четвртфинале", рекла је Милена Рашић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару