Читај ми!

Максимално против Холандије

Српске одбојкашице наставиле су са одличним резултатима у Гран Прију. Савладана је и Холандија максималним резултатом 3:0 (25:18, 25:16, 25:21). У суботу против Алжира.

Женска одбојкашка репрезентација Србије савладала је данас селекцију Холандије са 3:0 (25:18, 25:16, 25:21), у првом колу турнира Ф групе Гран Прија, који се одржава у Београду.

Одбојкашице Србије, акутелне првакиње Европе, забележиле су четврту победу у овогодишњем Гран Прију, а наредни меч играју сутра од 17.30 сати против Алжира.

Српске одбојкашице наставиле су са одличним резултатима у Гран Прију. Савладана је Холандија максималним резултатом, у мечу током којег су изабранице Зорана Терзића до краја контролисале игру и резултат.

У паузи између првог и другог сета председник Удружења одбојкашких тренера Србије Богдан Сретеновић предао је тренеру Црвене звезде Ратку Павличевићу награду за најбољег тренера у прошлој сезони у такмичењу сениорки.

Србија: Бракочевић (17), Живковић, Крсмановић (8), Малешевић, Молнар (3), Михајловић (17), Огњеновић (7), Николић, Бјелица, Нинковић, Рашић (14), Ћебић.

Холандија: Столтенберг (2), Белен, Плак, Де Крајф, (5), Гротхујс (6), Стенберген (7), Пјетерсен (3), Слутјес (4), Бајс (10), Дајкема, Ренкема, Книп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије