Читај ми!

Одбојкашице супериорне против Доминикане

На старту свог трећег учешћа на Гран прију одбојкашице Србије лако су дошле до победе над Доминиканском Републиком од 3:0 (25:13, 25:20, 25:16). Данас од 20,30 сати играју против Чешке.

Женска одбојкашка репрезентација Србије победом је стартовала на Гран при турниру у Санто Домингу, пошто је у првом колу Б групе савладала Доминиканску Републику резултатом 3:0 (25:13, 25:20, 25:16). Најбоље одбојкашице Србије у суботу од 20,30 сати састају се са Чешком.

У дуелу са Доминиканском Републиком репрезентација Србије је лако оправдала улогу фаворита и убедљиво добила три сета за свега 75 минута. Српске одбојкашице биле су боље у свим елементима игре. Поред двоструко више поена из блока (10-5), репрезентативке Србије су одлично организовале и реализовале нападе и имале су их 16 више од противница (43-17).

Најефикасније у нашем тиму биле су Бранкица Михајловић са 22 поена и Јована Бракочевић са 16, док је у екипи Доминиканске Републике најбоља била Мамбру са девет освојених поена.

Србија: Бракочевић 16, Живковић, Крсмановић 4, Малешевић, Молнар 4, Михајловић 22, Огњеновић 4, Николић, Бјелица, Нинковић, Рашић 7, Ћебић. Грешке противника 18 поена.

Доминиканска Република: Варгас 7, Ферсола 2, Кастиљо, Марте 1, Аријас, Родригес 1, Еченике 1, Ривера 8, Пења 1, Мамбру 9, Де Ла Крус 5, Бинет. Грешке противника 14 поена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије