Читај ми!

Немачка славила у Пиониру

Одбојкашка репрезентација Србије поражена од Немачке са 3:1, у оквиру четвртог викенда Светске лиге. Атанасијевић одличан, Немци блоком стигли до три бода. Прилика за реванш већ у недељу.

Одбојкаши Србије поражени су данас у Београду од Немачке са 1:3 (20:25, 21:25, 25:21, 21:25), у првој утакмици четвртог викенда Светске лиге.

У репрезентацији Србије најефикаснији је био коректор Александар Атанасијевић са 30 поена, док је Немања Петрић забележио осам. У репрезентацији Немачке истакао се Денис Калиберда са 20 поена.

Репрезентација Србија је у мечу са Немачком играла у мешовитом саставу, пре свега, јер су "орлови" претходне три недеље гостовали на три различита континента, па је селекотр Игор Колаковић одмарао неколико првотимаца.

Србија је у прва два сета одиграла јако лоше у одбрани, док је Немачка сјајним блоком у потпуности упасивила нападачку игру "орлова", који су тек у трећем сету успели да надиграју Немце.

Други меч четвртог викенда између Србије и Немачке играће се сутра у Пиониру од 20 часова.

Србија је овим поразом "пала" на четврто место у Групи Б са 10 бодова, док је Немачка сада трећа са такође 10 бодова, али бољим сет количником.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије