Читај ми!

Немоћне одбојкашице

Убедљив пораз наших одбојкашица. Селекција Србије изгубиле су у хали Пионир од селекције Кубе са 3:0 (25:14, 25:15, 25:17) у другом колу другог викенда Х групе Гран прија. Сутра од 17.20 часова Србија се састаје са Турском. Директан пренос је на нашем Другом програму.

Српским одбојкашицама ово је трећи пораз у такмичењу, а забележиле су и две победе. Ништа није полазило за руком нашим одбојкашицама. Кубанке су доминирале током целог меча. Поремећен је био пријем, блок није функционисао и пораз је био неминован.

Игра без енергије, тотална деконцентрација у редовима Србије. С друге стране Кубанке максимално мотивисане одиграле су фантастичан меч не дозболивши нашој екипи да запрети.

Изабранице Зорана Терзића сутра ће од 17.20 у хали Пионир у последњем мечу овог викенда играти против Турске.

 

Терзић: Срамота је како смо данас изгледали

 

Селектор одбојкашица Србије Зоран Терзић рекао је да је меч против Кубе (0:3) у Гран при такмичењу био најлошије издање екипе у последњих неколико година и истакао да мора много тога да се промени до Олимпијских игара.

"Глупо је сада тражити било какве разлоге, иако постоје одређене отежавајуће околности као што је умор. То, међутим, нема никакве везе са оваквом утакмицом. Може да се изгуби и да квалитет не буде на нивоу, али неке ствари су недопустиве", казао је Терзић новинарима после меча у београдској хали Пионир.

Србији је данашњи пораз од Кубе био трећи у Гран прију, а сутра ће Терзићеве изабранице играти против Турске.

"Увек до сада против Кубе наш план игре био је да им не дамо лаке поене и да добро играмо одбрану. Данас од тога није било ништа, а они су све радиле много боље од нас. Не могу да нађем прави израз, били смо јадни. Сви смо заједно криви, нисмо урадили посао како би требало", навео је он.

Главно такмичење за одбојкашице Србије, првакиње Европе, ове године биће ОИ.
"После овакве утакмице, требало би да нас буде срамота како је све изгледало. Једини начин да поправимо све то је да много боље радимо и приступамо тренинзима и утакмицама. Само тако имамо шансе да до ОИ будемо у препознатљивој форми и да можемо да се надамо неком резултату у Лондону", закључио је Терзић.

Одбојкашица Србије Маја Огњеновић истакла је да нема оправдање за данашњу лошу игру националног тима.

"Форма није у узлазној путањи. Надам се да ће у наставку сезоне доћи до одређеног нивоа. Кубанке су нас веома озбиљно схватиле и у свему нас надиграле. Надам се да ћемо бар сутра против Турске пружити мало бољу партију", поручила је она.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи