Читај ми!

Немамо право на кикс

“Немамо право на грешку на турниру у Јапану. Сваки меч играћемо на бити или не бити", каже селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић.

"Ми немамо други избор, желимо на Олимпијске игре. Сваки меч морамо да играмо на нож и да побеђујемо. Само победе у низу нам омогућавају пласман у Лондон. Нема никакве рачунице, једноставно, немамо права на кикс", рекао је Колаковић новинарима у Токију.

Селекција Србије у петак, од 12 05 по нашем времену у Токију, у првом мечу квалификационог турнира игра против Јапана.

"Јапан игра тотално атипично. Имаћемо након тога и мечеве са Кином и Јужном Корејом. Миран сам, јер су сви играчи здрави и у добром ритму. Свесни смо шта нас чека и за који циљ се спремамо", истакао је Колаковић.

Он је додао да је за предстојећи турнир одабрао 12 тренутно најспремнијих играча.

"Утакмице са азијским екипама су увек специфичне, због њиховог високог морала. Оне увек теже да се на прави начин супротставе екипама из светског врха. Дешавало се и да раније изгубимо од њих. Морамо да будемо стрпљиви, шансе су свакако на нашој страни", закључио је Колаковић.

Пласман на ОИ избориће победник турнира и најбоље пласирани тим из Азије. Уколико победник турнира буде азијски тим, на ОИ ће се пласирати и друга најбоље пласирана екипа са овог континента.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи