Баскеташи играју за 16

У суботу 1. априла у "Градском центру за физичку културу", познатијем као стари Диф, почиње турнир у баскету 3 на 3 у оквиру Меморијалног турнира "Играјмо за 16".

Овогодишњи кошаркашки турнир је седми који ће се одиграти у склопу 24. Меморијалног турнира "Играјмо за 16". Учествоваће осам тимова, две екипе по позиву и шест тимова из РТС-а.

На недавном одржаном жребу у Радио Београду у присуству чланова Организационог одбора извучени су парови група и одређени су носиоци - прошлогодишњи финалисти ДВД Врачар и екипа Пописне комисије. 

Турнир ће се одржати у наступајућем викенду, 1. априла од 10.00 до 12.30, а другог дана, 2. априла од 11.00 до 12.00 одржаће се два полуфинала и утакмица за треће и прво место.

Поносни смо на све што смо до сада, бавећи се спортом уз лично ангажовање сваког учесника урадили, такође желимо да изразимо добродошлицу свим учесницима, али и да се присетимо трагично настрадалих колега и свих жртава у Нато бомбардовању наше земље и да у духу фер-плеја постигнемо највише спортске резултате.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво