Одржан јавни жреб поводом 13. меморијала „Играјмо за 16“

Турнир може да почне

У присуству породица погинулих радника РТС у НАТО бомбардовању 1999, учесника турнира, партнера, пријатеља и новинара у холу Јавног медијског серввиса Србије одржан је јавни жреб и конференција за новинаре поводом 13. Меморијалног тунира у малом фудбалу „Играјмо за шеснаест“. Ове године пријављено је рекордних 39 екипа које ће прва такмичења почети већ наредног викенда 17. и 18. марта у балону „Поско арена“ у Београду.

"Веома смо поносни јер наш турнир из године у годину постаје све бројнији и, према оценама многих, све квалитетнији" истакао је тим поводом Веселин Грозданић, председник Организационог одбора Меморијала „Играјмо за 16" и редитељ свих досадашњих директних преноса финала на програму РТС.

"Посебно инсистирамо на томе да  турнир остане у духу своје основне, меморијалне намене, односно да протиче у духу фер плеја и достојанственог спортског понашања. Захвалио бих свим пријатељима и партнерима Меморијала на подршци и помоћи, а посебно Светозару Станковићу који у име Спортског савеза Београда, максимално помаже нашу организацију. Наравно и свим  другим наших партнерима у припремама" нагласио је Грозданић, а речима захвалности придружио се и Мирослав Медић у име породица погинулих радника РТС-а који су сваке године присутни и подржавају активности поводом такмичења.  

Меморијал „Играмо за 16" и ове године се организује уз велику техничку помоћ Спортског савеза Београда. О овој сарадњи која је из године у годину све квалитенија говорио је Небојша Илић, председник Спортског савеза Београда.

"Помажемо пре свега из пијетета према погинулим" напоменуо је Небојша Илић. "Сарадња са нашим Јавним медијским сервисом је заиста квалитетна на обострано задовољство и верујемо да својим стручним знањем људи из Спортског савеза Београда доприносе још квалитетнијој организацији догађаја".

Финале 13. Меморијала „Играјмо за 16" одржаће се у недељу 22. априла у Спортском центру „Вождовац на Бањици. До тада, сваког викенда осим током ускршњих празника, у балону „Поско арена" играће се квалификационе утакмице. Редослед играња екипа одређен је жребом, који је јуче одржан уз помоћ Милана Суботића, спортског директора турнира.

Сатница турнира:

Пријатељи калификације 

Партнери квалификације

Дијаспора квалификације и финале

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 05. јул 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару