Одржан жреб за екипе РТС-а

Званичан жреб за екипе Радио-телевизије Србије на овогодишњем Меморијалном турниру у малом фудбалу „Играјмо за 16“ одржан је данас у Галерији РТС-а.

Укупно12 екипа Радио-телевизије Србије играће наредних викенда мали фудбал у Спортском центру „Врачар", почев од 4. фебруара. Најбољи тим РТС-а наставља учешће на турниру, а у наставку га чека најуспешнија екипа из упоредног дела такмичења које ће кренути месец дана уочи финала 22. априла и где међусобно играју екипе по позиву, партнери турнира, медији и екипе из дијаспоре.

Систем такмичења екипа РТС је следећи:

Група А
1. Спортска
2. Музичка продукција
3. Мастер
4. Возни парк

Група Б
1. Преноси
2. Обезбеђење
3. Сценска
4. Техника 2

Група Ц
1. Кошутњак
2. Изградња
3. Олдтајмери
4. Југоисток ОЈС

-Жреб овогодишњег Меморијала је делом диригован како бисмо обезбедили да се најуспешније екипе РТС-а односно свих осталих наших драгих гостију сретну у финалу такмичења -истакао је Веселин Грозданић, председник Организационог одбора Меморијала „Играјмо за 16".- У сарадњи са Спортским савезом Београда, партнерском организацијом у припремама турнира, већ предстојећег викенда почињемо са првим утакмицама. Победник у овом делу костура такмичења ове године имаће право да изабере најбоље појединце из осталих екипа РТС-а које су учествовале, чиме обезбеђујемо да најбољи тим РТС-а дође на мегдан најуспешнијој гостујућој екипи.

У Спортском центру Врачар, Сјеничка 1, Меморијал „Играјмо за 16" 2012. креће већ 4. фебруара. У наредних месец дана одриграће се укупно 25 утакмица.

Квалификационе утакмице играју се по групама. Две најбоље пласиране екипе из групе настављају такмичење у групама Д и Е. Победници група одиграће финалну утакмицу (победник групе Д и победник групе Е) и најуспешнија екипа представљаће РТС у финалу Меморијала.

Сатницу квалификационог такмичења можете преузети овде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 05. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару